CAMPING

Invid golfbanan ligger en underbar campingplats. Närkontakt med Klockesjön (populär badplats) och med golfhusets faciliteter (toaletter, latrintömning, duschar, campingkök med tvättmaskin, café/kiosk och grillplats) lättillgängliga.
 
Här finns också en tennisbana och möjlighet att få turistinformation om bygden, kommunen och länet samt cykel- och vandringsleder.
 
Bokning: 0474-440 500. När receptionen (samma som golfklubben) är obemannad, ring samma nummer vid ankomst.

OBS!!!!
Fredag kväll 20 juli – söndag lunch 22 juli är det tradition att Ramkvilla Camping får besök av Triumph Owners Motorcycle Club Stora Småland, Smålandssektionen i Svenska Triumphklubben (TOMCC of Sweden). Det är en MC-träff för Engelska motorcyklar, en mycket uppskattad träff som går under namnet ”Ramkvilla-träffen”. Det innebär att ca 60 st motorcyklar ”invaderar” campingen och ungefär lika många tält.

På programmet står, förutom själva mötet, grillning m.m. samt att mötet avslutas med en rejäl frukost söndag morgon. Vi rekommenderar att tillfälliga besökare till Ramkvilla camping den helgen hör av sig för att kontrollera att det finns plats. Tel. 0705 53 07 72.PRISER 2018
Campare som spelar golf spelar för 100 kr greenfee per dag ( gäller ej för tältare).
 
Medlemmar i Ramkvilla GK får 20% rabatt på campingpriset.
 
Platshyra för husvagn och husbil: 180 kr/dygn. El 50 kr.
Vi erbjuder också veckopriser, exempel 1 v för 900 kr, 4 v för 3000 kr, 8 v för 5000 kr.
Platshyra för tält (inkl 2 person): 75 kr/dygn. Tillägg per person 25 kr. Barn under 8 år gratis. Hyra för 1 vecka är 500 kr.

English/Deutch