GRÖNA KORTET 2024

Datum för kurser: 
Kurs 1:  5/4-7/4
Kurs 2:  9/5-11/5

Kurser & Priser

VÄGEN IN I GOLFEN
Golf är sporten för alla och då menar vi alla, gammal som ung, 10 år eller 80! Med hjälp av vår tränare får du en bra start. Så varför vänta? Anmäl dig till en kurs redan idag!
info@ramkvillagolf.com.

NYBÖRJARUTBILDNING 2024 - HELGKURS
På Ramkvilla GK tror vi på kvalitet.
Ska du lyckas med din golf behöver du rätt utbildning från början. Våra nybörjarutbildningar för Grönt Kort innefattar så väl praktik och teori med PGA utbildad tränare som fadderrundor med utbildade ledare.

Vi hjälper dig också att komma igång med Golfförbundets onlinekurs där du gratis kan läsa på den teoretiska biten i lugn och ro hemma vid datorn.
Har du inte utrustning får du låna klubbor tills du är klar med utbildningen. Du får även erbjudanden och rådgivning om utrustning under kursen.

Är du intresserad av att lära dig mer efter kursen finns det olika fortsättningskurser eller privatlektioner. Tisdagskvällar välkomnar vi också alla nya medlemmar till fadderspel.
8,5 tim praktik och  3 tim teori + uppspel med fadder 3 timmar.
OBS. Alltid kläder efter väder – eftersom även vissa teorilektioner utförs på banan!
 

HCP sänkning

Tisdagskvällar.
Vill du ha någon att spela med eller vill ha hjälp med att sänka ditt klubbhandicap?
Samling 17.45 (ordinare tid).  Vi lottar bollarna så att vi bara har en med klubbhcp i varje boll. Start kl. 18.00. Kostnad 20 kr som betals till klubben. Ingen föranmälan. Vi har även samma spel på onsdagar fast då kanske för dem som känner sig lite mognare för ett snabbare speltempo!
 

Kursdeltagare 26-28 juni 2020

GRUPPTRÄNINGAR I RAMKVILLA
Mer info kommer inom kort.
 

Tränare Gröna kortet: Richard Jonsson
Tränare Gröna kortet: Richard Jonsson