GRÖNA KORTET

Vår mycket omtyckta och skickliga PGA tränare Henrik Lisecke håller i kurserna även i år. Passa på att ta ert kort på de datum som finns i pdf-filen nedanför.

Vänta inte för länge då många bokar upp sig tidigt på året!
 

Gröna kortet kurs nr 5 den 18 - 20 aug kommer att hållas på Rockatorps GK.

Kurser och träningar

HCP sänkning

Vill du ha någon att spela med eller vill ha hjälp med att sänka ditt klubbhandicap? Vi erbjuderi dig två speldagar i veckan med fadder.

Tisdagskvällar
Samling 17.30. Vi lottar bollarna så att vi bara har en med klubbhcp i varje boll. Start kl. 18.00. Kostnad 20 kr som blir priser i form av bollar när vi räknat resultaten. Ingen föranmälan.

Lördagsmorgnar
Fr.o.m. lördag den 25 juni har vi fadderspel även på lördagsmorgnar. Samling kl. 09.00. Ingen tävling. Här vill vi att du anmäler ditt intresse i förväg, gärna direkt till Per-Arne Häll som håller i det hela. Tel. 0703 579113.

Det finns möjlighet att träna privat (även videofilmad) eller prova ut klubbor o.dyl. Med hjälp av vår Flightscope kan vi nu se skillnaden mellan olika loft, skaft och huvuden med stor exakthet.
 
Se även Henriks hemsida www.golfhuset.com där du hittar info om Custom fitting, puttningsanalys, svinganalys, m.m. som Henrik erbjuder.


För information och bokning av kurser och olika typer av träning, kontakta Henrik Lisecke direkt på tel. 070-517 50 42 eller www.golfhuset.com . Du kan också ringa till klubben på tel. 0474-440 500 eller maila  info@ramkvillagolf.com
Alla kurser betalas direkt till Henrik eller i golfshopen.

Pro/ Instruktör Henrik Lisecke
Gröna kortet kurs 2 2016