ATA Värendskog Open 2023

Även i år har vi fått förmånen att få spela denna trevliga tävling där resultaten från två 9-hålsrundor på två olika banor sammanräknas och en vinnare av Värendskogs vandringspris koras.

Dagens spel startade i Uppvidinge där de första 9 hålen spelades i lite kyligt och emellanåt blåsigt försommarväder. Efter denna runda förflyttade sig alla spelare ner till Ramkvilla där Alfred och Agneta stod redo i kiosken med varsin god hamburgare. När alla hunnit äta och fylla på energi och vattenflaskor startade så spelet av 9 hål på golfbanan i Ramkvilla. Solen tittade nu fram och bjöd på skön värme - men det blåsiga vädret fick vi "nytta" av även här.

Under tiden scorerna matades in och resultaten sammanräknades fick alla spelare möjlighet att äta god smörgåstårta levererad av Puttes Lanthandel.

Årets segrare blev Jan Nilsson med 66 nettoslag. Stort Grattis till Janne som får äran att förvalta vandringspriset under ett år!
I samma boll hittar vi både tvåan och trean; Grattis Karin Dahlby och Grattis Lars Samuelsson!

Övriga resultat hittas i länken nedan.

Tack till ansvariga hos både Uppvidinge och Ramkvilla som gjort banorna klara inför tävlingen.

Vårt största TACK går till vår sponsor ATA Värendskog som generöst bjuder på både hamburgare och smörgåstårta samt ett fint prisbord. Varmt tack till Claes Svensson som gör denna tävling möjlig.
 

2:a plats: Karin Dahlby
loading...

Resultat

Vinnare: Jan Nilsson
3:e plats: Lars Samuelsson