Klubbmästerskapet  2023

Efter en period med lite mer regn än vad man önskar kom så helgen där årets klubbmästerskap och Ramvilla Open skulle avgöras. Tack alla vädergudar för att ni gav oss en helg med sol och uppehåll!

Till start på lördagen kom 21 stycken spelare. Kul att så många ville delta - det är en rolig tävling där alla, oavsett handicap självklart är välkomna!

Som vanligt vid KM går de som har bäst hcp ut först under lördagen och sedan fyller bollarna på i tur och ordning. Efter  första dagens spel låg Morgan Axedén i klar ledning bland herrarna. Närmast jagande var Michael Mårtensson och Ola Svensson. Bland damerna låg Tuula Mörck i topp, följd av Carola Fingalsson och Elsa Fingalsson.

Vid söndagens runda började de spelare som valt att enbart spela Ramkvilla Open. Efter dem följde sedan de med sämst resultat under lördagen och i löpande ordning de som spelade bättre. 

Morgan Axedén höll sitt fina spel igång även under söndagen och vann årets KM före Peter Sidvall och Ola Svensson.

Även Tuula Mörck fortsatte spela bra och vann före Elsa Fingalsson. (Carola tvingades dessvärre lämna återbud p g a sjukdom och kunde inte fullfölja tävlingen.)

Som "tävling i tävling" spelas under söndagen alltså även Ramkvilla Open. Detta är en poängbogey-tävling och tack vare sitt fina spel tog Tuula hem segern även här.

Hela resultatlistan hittar ni i länk nedan.

Vi säger Stort Grattis till klubbmästare och klubbmästarinna, till samtliga klassvinnare och till vinnare av Ramkvilla Open. Vi hoppas få se årets deltagare och ännu fler vid KM 2024.

 

Vinnare Ramkvilla Open: Tuula Mörck
loading...
Vinnare Herr: Morgan Axedén
Vinnare Dam: Tuula Mörck