WÄRDSHUSET 2023

Wärdshustävlingen 2023

Denna alltid lika omtyckta och roliga tävling lockade i år 18 stycken 3-mannalag. Vädret bjöd på sol och värme och Sture och Birgit bjöd som vanligt på sin goda pastasallad vid 5:ans tee. Här var det skönt att pausa lite i skuggan och att få äta och dricka gott innan spelet fortsatte. 

Traditionen bjuder också ett antal deltävlingar längs vägen: Närmast hål, närmast hål på 2 slag, längsta drive, rakaste drive och - nytt för i år -  längsta utslag på hål 8/17. Vem vågar slå längst? Här är ju ett elakt vatten i spel om inte bollen går i rätt riktning.

Årets segrare, med utmärkta 57,8 nettoslag, blev laget "BOMBS !! bestående av Patrik Weilund, Viggo Weilund och Edwin Rudenlöv. 

På andra plats, med 59,6 nettoslag, kom "Svärmorsidealen"; Roland Gustafsson, Gert Vestlind och Per-Arne Häll och på tredje plats med samma nettoresultat blev "The Leftovers" med deltagarna Anton Olofsson, Kristian Ederfors och Stefan Holgersson.

Hela resultatlistan hittas i en länk nedan.

Vi gratulerar samtliga pristagare i både tävlingen och alla deltävlingar.

ETT STORT och hjärtligt TACK till Sture och Birgit Lamme och till Jimmi Olsson som sponsrar mat och priser och bjuder in till en alltid lika trevlig tävling. Vi hoppas på ett återseende 2024.

Närmast hål på 2: Axel Gustavsson, 50 cm
Rakast Drive: Frans Larsson
Närmast hål 1 & 10: Joakim Larsson, 56 cm
Närmast hål 6 & 15: Henrik Wågesson, 1,8 m
Längst drive herrar gul: Hans Johansson
Längsta drive herrar röd: Per-Arne Häll
Längsta drive damer: Carola Fager Fingalsson
Längsta utslag 8 & 17: Magnus Lamme
 

2:a plats: Svärmorsidealen: Roland Gustafsson, Gert Vestelind, Per-Arne Häll
loading...

Resulat

Vinnare: BOMBS !!: Patrik Weilund,, Viggo Weilund, Edwin Rudenlöv
3:e plats: The Leftovers: Anton Olofsson, Kristian Ederfors, Stefan Holgersson