TRIVSELHUS OPEN 2016

13 lag kom till start i årets upplaga av Trivselhus Open. Spelformen var precis som förra året tremannascramble. En rolig spelform där alla i laget har möjlighet att bidra med sina bästa utslag, inspel och puttar under tävlingens gång. Vädret var något blåsigt och lite mulet men de stora, i prognosen utlovade, regnskurarna uteblev till allas glädje. Laget som efter 18 spelade hål och sammanräkning visade sig ha samarbetat bäst kallade sig Stommen och hamnade på ett nettoresultat på 60,4. 0,1 slag bättre än segerresultatet 2015.

I tävlingen ingick också de två deltävlingarna närmast hål och längst drive för herr resp dam. Efter avslutat spel bjöd Trivselhus på lättare förtäring i samband med prisutdelningen.
Grattis till Ulf Hördegård som vann deltävlingen närmast hål. Grattis till Mattias Arwsäter och Carola Fager Fingalsson som slog längst drive.

Sist men inte minst grattis till Stommen, bestående av Peter Björnfors, Trivselhus VD Jan Johansson och Roland Gustavsson, för segern i Trivsehus Open 2016.

VINNARE: fr.v Peter Björnfors, VD Jan Johansson, Roland Gustavsson
loading...