TISDAGSGOLFEN 2018

Spelformen är slaggolf och tävlingen riktar sig till både damer och herrar oavsett handicap som vill gå i ett lugnare tempo. Här är det helt ok att delta med klubbhandicap och för att få lite fadderhjälp under spelets gång. Om inget annat anges är det samling i klubbhuset vid 17:45 där lottning sker och sedan utgång för spel 18:00. (I början och slutet av säsongen startar vi något tidigare alternativt spelar på helgen eftersom inte dagsljuset räcker till.)
 
Tävlingsavgiften är 20:- per gång. För avgiften köps bollar till varje omgångs 1:a och 2:a. En sammanställning görs och vid två tillfällen per säsong premieras samtliga 1:or och 2:or.
 
Tävlingen är handicap-grundande och scorekort - med uträknad poäng - ifylls av markör. Minst 2 spelare krävs för att rundan ska räknas som tävling.
 
Efter varje tävling delas poäng ut. Vinnaren får 12p. Tvåan 10, trean 8, och sedan 7, 6, 5, 4, 3, 2 och alla övriga startande 1.
 
Totalvinnare blir den med de 10 bästa rundorna över året. Vid samma resultat räknas lägst hcp. Särspel vid samma poäng och hcp.
 
Varmt välkomna!
Tisdagsgolfen

Resultatlista

Vinnare för året blev Roger Johansson. Andra platsen Anders Gustafsson och tredje platsen tog Peter Sidvall
Ett Stort Grattis till Er!

Slut för säsongen uppdaterad 180929