Bengtssons Open 2020

I helgen spelades årets upplaga av Bengtssons Open; till klubbens stora glädje med fullbokat startfält! 50 spelare gick, med löpande start, ut för att slåss om segern i denna populära och årligen återkommande tävling.
 
Humöret hos deltagarna var soligt och glatt även om vädret var mulet och grått. På hål 1/10 kunde man tävla om att komma närmast hål och på hål 9/18 om vilken dam respektive herre som lyckades slå längsta utslaget.
 
Efter 9 spelade hål väntade en god hamburgare och efter färdigspelad 18-hålsrunda en bit god smörgåstårta.
När tävlingsledningen matat in alla scorer och uträkning av resultat var klar stod slutligen Emil Fingalsson som segrare med fina 68 nettoslag. Tvåa blev Patrik Johansson, trea Lars Krantz, Vetlanda GK och fyra Inga Krantz, Vetlanda GK – alla med 70 nettoslag.
I deltävlingen närmast hål vann Carola Simonsson som lyckades landa sin boll 74 cm från hål. Längsta drive för damer vanns av Carola Fager Fingalsson och längsta drive för herrar av Mikael Hördegård.
 
Ramkvilla GK vill rikta ett stort tack till Inge Bengtsson för årets tävling, för god mat och för ett stort och välfyllt prisbord. Tack till representanterna Nicke, Affe och Janne som deltog i tävlingen. Tack till Elsa Fingalsson som med Alfreds hjälp skötte servering av hamburgare och smörgåstårta utmärkt. Tack till alla spelare som deltog. Sist men inte minst – Tack till banpersonalen som alltid ser till att banan är i ett utmärkt skick.
 
Varmt välkomna tillbaka 2021.


 

3:e plats: Lars Krantz
Närmast hål: Carola Simonsson
loading...

Resultat

Inbjudan

Vinnare: Emil Fingalsson
2:a plats: Patrik Johansson
Längsta Drive Dam: Carola Fager Fingalsson
Längsta Drive Herr: Mikael Hördegård