Värendskog Open 2020

Efter att under några år spelat denna tävling i slutet av säsongen när det vanligtvis regnar och blåser - valde vi i år att lägga den när det fortfarande borde vara sommar. Och vilken sommar vi fick! Bagarna fylldes nu inte bara med extra bollar utan också med extra vattenflaskor. Paraplyerna fälldes upp som solskydd istället för regnskydd. Oavsett väderskillnaderna fick vi som alltid delta i en väldigt trevlig tävling.

Dagen började hos Uppvidinge GK där tävlingens första nio hål spelades. Därefter fortsatte färden till Ramkvilla GK där hamburgare serverades innan resterade nio hål avgjordes. Efter avslutat spel väntade sedan även en bit smörgåstårta.

Efter sammanräkning av de båda niohålsrundorna stod Ola Svensson som vinnare och mottagare av vandringspriset. På andra plats - med samma resultat kom Anni Nilsson och på tredje plats Claes Svensson; representant från ATA Värendskog.

Deltävlingarna närmast hål vanns i Uppvidinge av Christopher Abramsson, 6,97 m och i Ramkvilla av Pelle Jonsson, 1,31 m.

Vi i tävlingsledningen, Peter Sidvall och Christopher Abramsson, vill tacka personalen i både Uppvidinge och Ramkvilla för välskötta banor. Tack också till Emil som fixade hamburgare och övrig marktjänt i kansliet. Det största tacket går dock till vår sponsor Värendskog som bjöd på en trevlig tävling, fina vinster och god mat.

På återseende 2021. 

3:e plats: Claes Svennson

Resultat

Inbjudan

1:a plats: Ola SVensson
2:a plats: Anni Nilsson
loading...