KM 2021

Helgen 14-15 augusti spelades årets klubbmästerskap. Till start kom 12 herrar och 4 damer för att under två dagar – totalt 36 hål – kämpa om titeln klubbmästare/-mästarinna. Vädret var växlande, några regnstänk kom, solen sken och under söndagen var vindarna emellanåt lite utmanande.
Efter lördagens spel var det Michael Mårtensson och Peter Sidvall som var i topp bland herrarna och bland damerna Carola Fager Fingalsson och Maj-Britt Laempe.

På söndagen startade allra först de sju spelare som valt att enbart delta i Ramkvilla Open. Därefter de som lyckats mindre bra under lördagen för att avslutas med de som spelat bäst.
Efter sammanräkning av två dagars spel stod så Michael Mårtensson, Peter Sidvall och Anders Karlsson på samma antal slag och särspel fick avgöra. Hål 18 spelades där alla tre går i på samma antal slag. Hål 18 spelas igen och nu avgör Peter Sidvall med ett fint inspel nära flagg och genom att sätta den viktiga putten.
Bland damerna var det Carola Fager Fingalsson som slutade på bästa scoren.

”Inbakad” i tävlingen var alltså också Ramkvilla Open som spelas som poängbogey. Här utgör en tavla målad av Göran Ottosson från Korsberga vandringspris och den som under det kommande året får njuta av den blev Emil Fingalsson som spelade ihop hela 39 poäng. Tvåa blev Sebastian Liljefamn följd av trean Robin Fahlén.

Vi gratulerar Peter Sidvall; Klubbmästare 2021, grattis till Carola Fager Fingalsson; Klubbmästarinna 2021 och grattis till Emil Fingalsson, vinnare av Ramkvilla Open.

Vi tackar alla spelare som deltog och önskar er och alla andra välkomna tillbaka till kommande tävlingar!

Vinnare Ramkvilla Open: Emil Fingalsson

Resultat

Inbjudan

Min Golf

Vinnare Herr: Peter Sidvall
Vinnare Dam: Carola Fager Fingalsson
loading...