Ramkvilla Scramble 2021

Den extrainsatta 2-mannatävlingen till Ramkvillaveckan blev snabbt fullbokad. Så snabbt att tävlingsledningen valde att ändra från kanon- till löpande start för att alla som anmält intresse skulle kunna få vara med. Hela 26 lag kämpade under 18 hål i spelformen scramble där det gäller att av parets två slagna bollar välja den bästa för att som alltid håla i på så få slag som möjligt. Solens värme var stundom något lite högre än vad man vanligtvis önskar och många vattenflaskor tömdes under dagen.

Under rundan kunde man också tävla om att komma närmast hål på hål 6/15 och att slå längst drive på hål 7/16. 

När alla spelare kommit i mål och scorerna matats in stod så Tomas Fingalsson och Elsa Fingalsson som dagens segrande lag. Ett stort Grattis till er båda! På andra plats kom Magnus Karlsson och Anders Karlsson. Priser delades ut till de 6 bästa lagen enligt resultatlistan nedan.

Närmast hål vanns av Peter Sidvall, längsta drive för damer vann Susanna Wolmefelt och längsta drive för herrar vann Peter Karlberg.

Tävlingskommittén tackar alla som kämpade i värmen för ert deltagande, tack också till Alfred och Iyob för god service i kiosk/severing.

Vi hälsar er varmt välkomna till kommande tävlingar!

2:a plats: Magnus Karlsson, Anders Karlsson
Längsta Drive damer: Susanna Wolmefelt

Resultat

Inbjudan

1:a plats: Tomas Fingalsson, Elsa Fingalsson
Närmast hål: Peter Sidvall