BYALAGSCUPEN 2022

En tävlingssäsong går fort och den avslutas som alltid med Byalagscupen. En trevlig tävling där man i ett fyrmannalag spelar först nio hål foursome och sedan nio hål singelspel, där sämsta singel räknas bort i totalresultatet. Här gäller det med andra ord att först samarbeta, då foursome bygger på vartannat slag, och sedan försöka spela sin allra bästa golf ”själv” i singelspelet.
 
Väderprognosen för tävlingsdagen hade under veckan varit allt annat än munter. Kanske var det en bidragande orsak till att det i år endast blev 5 lag (20 personer) som kom till start? Lagen som deltog fick dock en härlig höstdag på golfbanan. Solens strålar värmde och regnet höll sig undan hela tävlingen.  
 
Årets vinnare blev till slut Lag A-team med den utmärkta scoren 177 slag - den bästa hittills i denna tävling. Grattis till Carola Fingalsson, Christopher Abramsson, Michael Mårtensson och Peter Sidvall.
 
TACK till Maria och Magnus Lamme - Lammes Potatis, och Thomas Lamme - Puttes Lanthandel, för vinster till tävlingen och den alltid lika uppskattade bakade potatisen efter tävlingens slut. Utan er sponsorer vore inte tävlingarna genomförbara.
 
Vi ser redan fram emot ett nytt härligt tävlingsår 2023. Då hälsar vi alla golfare varmt välkomna tillbaka!

Resultat

Inbjudan

Vinnare: A-team: Carola Fager Fingalsson, Christopher Abramsson, Michael Mårtensson, Peter Sidvall
2:a plats: Harald´s gäng: Roland Gustafsson, Harald Andersson, Ulla-Britt Leonardsson, Christian Austrup
3:e plats: Oldtimers: Jan Nilsson, Lennart Hassel, Owe Hördegård, Jan Andersson
4:e plats: Vänner på låtsas: Joakim Larsson, Magnus Mattissson, Christian Johannesson (saknas Bo Råsmark)