Plannja  Open 2022

Plannja - en av våra årligen återkommande tävlingssponsorer - bjöd denna säsong in till en 2-manna irish greensome. En trevlig lagtävling där det gäller välja bästa boll, inte alltid den som ligger längst fram utan den som ligger mest strategiskt för nästa slag.

Glädjande nog var det vid anmälans sluttid fullbokat. Till start kom 32 spelare, alltså 16 lag. I vanlig ordning höll tävlingsledare Christopher Abramsson samling där Plannjas representant Bjarne Petersson hälsade välkommen och tillsammans drog de sedan reglerna för dagens spel.

Efter 18 spelade hål i ett mestadels perfekt golfväder stod Kicki och Stig Karlsson som segrare och förärades med skumpa och goda vinster att lägga på grillen. På andra plats kom Jonathan Aspengren och Ola Svensson och på tredje plats kom Bengt och Monica Svangård. Övriga vinnare presenteras under respektive bild.

Tack till Plannja och till Bjarne Petersson som sponsrade denna trevliga tävling med fina vinster och med hamburgare serverade av  Elsa Fingalsson. Tack till alla som deltog.

Varmt välkomna tillbaka till kommande tävlingar!


 

2:a plats: Jonathan Aspengren & Ola Svensson
loading...

Inbjudan

Resultat

Vinnare: Kicki & Stig Karlsson
3:ed plats: Bengt & Monica Svangård