Ramkvilla Scramble 2022

Under förra året anordnade vårt lilla samhälle en speciell ”Ramkvillavecka” för att erbjuda aktiviteter på hemmaplan under semestertid. Vi i Ramkvilla Golfklubb valde då att bjuda in till spel i en extrainsatt golftävling. Denna lockade glädjande nog till stort deltagande, så stort att tävlingen fick följa med även till årets kalender.
Vädrets makter var dock inte helt på vår sida i år. När alla deltagare rullade iväg mot sina utslagshål duggregnade det lätt samtidigt som det blåste snålblåst. Detta drog tack och lov förbi och ju längre fram på dagen vi kom desto bättre blev vädret. Mellan molnen lyckades till och med solen tränga fram korta stunder. De som ville ha ny energi inför andra ”varvet” kunde köpa hamburgare och Albatross-mackor hos Alfred, som skötte marktjänsten denna dag.
Efter 18 spelade hål och sammanräkning av dagens scorer visade det sig att Jan Nilsson tillsammans med Lennart Hassel var de två som lyckats förvalta sina slag på bästa sätt. Grattis till en fin runda med resultatet 58,8 nettoslag!

På andra plats kom Per-Olof Skog tillsammans med Lars Samuelsson och på tredje plats Patrik och Viggo Weilund. (Hela resultatlistan hittar ni på Min Golf och inom kort även på vår hemsida.)
Till start 2022 kom 19 lag, alltså 38 spelare, med ett spelhcp inom spannet 4,4 till 54. Ramkvilla Scramble är en tävling som går ut på att man gemensamt i laget ska kunna hjälpas åt och här är alla – oavsett hcp - välkomna. En lättsam tävling där man som nybörjare ska kunna och våga delta då ansvaret delas med medspelaren. Tävlingar är utvecklande och tar dig in i den sociala biten av golfen även utanför din egen kompisgrupp.

Hoppas de som tyckte det tog lite tid och gick lite långsamt har förståelse för detta. Vi har ju alla varit nybörjare och minns den tiden, eller hur!?
Vi tackar alla som deltog och hälsar er varmt välkomna tillbaka till kommande tävlingar.

4:e plats: Jonathan Arvidsson, Oskar Hall

Resultat

Inbjudan

1:a plats: Jan Nilsson, Lennart Hassel
2:a plats: Per-Olof Skog, Lars Samuelsson
loading...