ATA Värendskog Open 2022

1:a maj bjöd på ljumma vårvindar och solens strålar värmde gott under de båda 9-hålsrundorna. De som tittade vid sidan av banan kunde dessutom njuta av vitsipporna som nu blommar som vackrast. 

Dagen började i Klavreström hos Uppvidinge GK där Cennert Kenstam hälsade välkommen innan Ramkvilla GK´s tävlingsledare Christopher Abramsson drog reglerna för denna tävling. Nio hål slaggolf i Uppvidinge följdes av resa ner till Ramkvilla GK där hamburgare serverades. När alla spelare hittat sina starthål i Ramkvilla spelades även här nio hål slaggolf. Under tiden alla scorer matades in för att kora dagens vinnare serverades Puttes goda smörgåstårta.

Med utmärkta 63 nettoslag stod Lennart Hassel, RGK som vinnare och får under det kommande året låna och njuta av vandringspriset, den fina tavlan över en glänta i skogen. På andra plats kom Tuula Mörck, RGK med 69 slag och på tredje plats kom Jan Karlsson, UGK på 71  slag. Övriga resultat enligt lista.

Ett stort tack till banpersonal på både Uppvidinge och Ramkvilla som erbjuder dessa fina spelmöjligheter. Tack till alla deltagare och tack till Elsa Fingalsson som hade marktjänst i servering/kansli.

Det största Tacket går till vår sponsor ATA Värendskog som
gör denna tävling möjlig. Tack Claes och Annika Svensson och tack Göran Svärdh. Vi hoppas få se er även 2023. 


Info sponsor
ATA Värendskog köper skogsråvara och erbjuder ett komplett utbud av skogliga tjänster och rådgivning för skogsägare. Vi vill göra det så pass enkelt för dig som möjligt och erbjuder stöd och rådgivning med allt som rör din skogsfastighet genom en och samma kontakt.

ATA Värendskog har sex anställda och ytterligare ca 30 indirekt sysselsatta, däribland heltidsanknutna maskinentreprenörer. Efterfrågan på virke är stort och vi har ett kontinuerligt behov av råvara.

Ett hållbart skogsbruk som är skonsamt mot miljön är grunden till god lönsamhet på sikt. 
www.varendskog.se

loading...

Resultat

Inbjudan

1:a plats Lennart Hassel
2:a plats Tuula Mörck
3:e plats Jan Karlsson