WÄRDSHUSET 2022

Den populära tävlingen lockade i år hela 21 lag till start. Detta en lördag som till de flestas glädje bjöd på mestadels sol och vackert väder. Som traditionen bjuder stod Birgit o Sture Lamme på plats med en god pastasallad och dryck därtill vid femmans utslag. Alla åt och drack med god aptit.

Jimmi Olsson hade i sedvanlig ordning planerat ett antal extratävlingar under spelets gång: Närmast hål, närmast hål på två slag, längsta drive och rakaste drive fick spelarna att försöka slå lite extra rakt, långt och exakt.

Efter avslutat spel och uträkning av resultat var det just Jimmi som tillsammans med sina medspelare Therese och Henrik Wågesson hade lyckats bäst i denna tävling. Lag ”Trädgårdsmästarna +1” slutade på fina 57,2 nettoslag.

På andra plats kom lag ”Biggies”; Axel Gustavsson, Edvin Berggren och Kalle Lönnetun, endast 0,4 slag efter och på tredje plats på 57,9 kom lag ”Tegelbacken” med deltagarna Annika Nicklasson, Carola Simonsson och Maria Christensson.

Övriga pristagare och vinnare av deltävlingar presenteras under bilderna. 

STORT TACK till Sture o Birgit Lamme och till Jimmi Olsson för sponsring av mat och priser och för en alltid lika trevlig tävling!

3:e plats: Marie Christensson, Carola Simmonsson, Annika Nicklasson, Tegelbacken
loading...

Inbjudan

Resultat

1:a plats: Therese & Henrik Wågesson, Jimmi Olsson, Trädgårdsmästarna +1
2:a plats: Edvin Berggren, Axel Gustavsson, Kalle Lönnetun, Biggies