Värendskog Open 2019

Fakta
Värendskog AB

Värendskog AB är ett bra alternativ för dig som äger skog i mellersta Småland. Med hjälp av anställd personal och heltidsanknutna maskinentreprenörer erbjuder vi ett komplett program av skogliga tjänster. Värendskog är ett företag inom ATA-gruppen.

Värendskog startades av Beng-Åke Johnsson 1991. Under 2011 förvärvades Värendskog av ATA koncernen som äger flera sågverk samt en massaindustri i södra Sverige.

Värendskog AB är ett skogsskötsel och inköpsbolag som har varit verksamt i över 20 år. Vi erbjuder flera tjänster för att underlätta och assistera skogsägare i regionen. Idag är 6 personer anställda i bolaget men indirekt sysselsätts cirka 30 personer som Värendskog anlitar för olika uppdrag. Värendskog är sedan 2011 en del av ATA koncernen.
 
– Nu när vi har ATA som ägare kan vi flytta fram våra positioner och erbjuda en bredare verksamhet. ATA-gruppen har en stark lokal närvaro och det senaste året har vi utökat vår personalstyrka och vårat upptagningsområde, säger Lars-Erik Frisk, VD, Värendskog.


Så var det dags igen att spela den gemensamma tävlingen med Uppvidinge GK. Vi startar som vanligt med 9-hål i Klavreström och avslutar i Ramkvilla med en 18-håls runda.
Välkommen med din anmälan.

Inbjudan