Plannja  Open 2024

Lördagen den 15 juni spelar vi återigen Plannja Open över 18-hål. Spelformen är Irish greensome som är en lagtävling på 2 spelare.

Irish Greensome är en variant på vanlig greensome. Skillnaden är att man på par 4- och par 5-hål slår andraslaget på sin partners boll, varefter laget väljer gemensam boll att fortsätta med.

Varmt Välkommen med er lag anmälan!

Inbjudan

Plannja AB är en svensk koncern som tillverkar byggplåtprodukter. Plannja är ett varumärke inom Ruukki Construction som ingår SSAB-koncernen.

Bland produkterna finns vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, takskydd, planplåt, väggkassetter, armerings/formplåt mm. Huvudkontoret ligger i Järnforsen i Hultsfreds kommun, fabriker finns i Järnforsen och Landsbro. Plannja har 597 anställda och omsatter ca 160 miljoner euro.

Plannja Steinwalls är ett dotterbolag i Plannja och har sin verksamhet i Landsbro.[ Företaget har ca 85 anställda och omsätter knappt 200 miljoner kronor.[

Plannja är ett dotterbolag till SSAB och ingår sedan 30 juli 2014 i SSAB:s division Ruukki Construction med huvudkontor i Helsingfors.

Representant Plannja: Bjarne Petersson
Representant Plannja: Bjarne Petersson